Er zijn weer een aantal belangrijk updates uit van WordPress en plugins.

123WordPress 4.0 “Benny”

Ter ere van (jazz)bandleider en klarinettist Benny Goodman heeft WordPress versie 4.0 “Benny” genoemd. De nadruk in deze update ligt op het eenvoudiger plaatsen van content. Media zoals YouTube plaatsen bijvoorbeeld en de bibliotheek zijn een stuk verbeterd. Maar ook de tekst editor en het vinden van de juiste plugins zijn verbeterd.

Plugins

Verder kwam er vandaag het volgende bericht door in Alkmaar uit “themaland”. Via oudere versies van de plugins Showbiz Pro  (ouder dan versie 1.5.3 uitgekomen januari 2014) van ThemePunch en Slider Revolution (ouder dan versie 4.2 uitgekomen februari 2014) kunnen ongenode gebruikers toegang krijgen tot de server waar uw website op gehost wordt. Aangeraden wordt om even in te loggen in uw WordPress omgeving, te controleren bij plugins of één van bovengenoemde plugins in gebruik zijn. Als dat zo is neem dan even contact op met ons via 072-5320370 of via info@idfarm.nl om te updaten want de plugin zelf updaten gaat vaak niet (omdat hij vaak deel was van een thema). De thema’s die het betreft zijn:

Indien u gebruik maakt van onze maandelijkse service van updates heeft u overigens geen last van deze updates. Ze zijn dan al lang up-to-date. Indien u geen gebruik maakt van onze service is het dus wel tijd om ons uw website na te laten kijken en te updaten. We doen dan voor éénmalig voor € 195,00 of u sluit een contract waarbij we dit maandelijks voor u uitvoeren. Neem contact op met onze specialisten via 072-5320370 of via info@idfarm.nl