Koningin Máxima heeft in een ver verleden wel eens geroepen dat de “Nederlander niet bestaat”. Inmiddels weet ze waarschijnlijk en hopelijk wel beter. Hoe Nederlands zijn stroopwafels, hagelslag, frikadellen, tulpen (ondanks dat die uit Turkije komen), Sinterklaas (ondanks dat die uit Turkije komt) en zwarte piet, boerenkool met worst en ga nog maar een poosje door. Bovendien komen er wereldwijd bij monsterprojecten op, in of rond het water altijd Nederlanders in beeld. Baggeren, eilandjes maken, dijken zijn onze middle name!

Ook staan Nederlanders bekend om hun handelsgeest. Dat hebben we lang geleden op pijnlijke wijze duidelijk gemaakt ten tijde van de VOC, maar handelen is en zal altijd aan de Nederlander blijven kleven. Ook niet vreemd met onze grote buitenland. En nu we net uit een economische winterslaap ontwaken gonst het gelukkig weer van de bedrijvigheid. Netwerken is belangrijk onderdeel van die bedrijvigheid en daar ontstond een nieuwe club uit met de treffende naam Nederlandse Zaken.

Vol van ambitie zijn ze vast beraden om in Nederland de bindende factor te worden voor handelsgeesten (lees ondernemers) die tijd, kennis en kunde wil delen met collega ondernemers, met als doel duurzame business te genereren met een positief resultaat.

nh websites hielp ze natuurlijk goed op weg met hun website www.nederlandse-zaken.nl. Neem hier een kijkje maar wellicht belangrijker: schrijf je in en profiteer mee van de Nederlandse handelsgeest!

Dive into the advanced features of Trezor Suite Download, tailored for both beginners and experts.