Het is al weer even geleden dat we een blog schreven, maar dat wil niet zeggen dat we stil zaten! ID Farm heeft haar platform gelanceerd en de eerste applicaties (hier en hier bijvoorbeeld!) staan live en rollen van de band. Daarnaast zijn we bijzonder druk geweest met het toevoegen van nieuwe functies aan bestaande websites zoals MOOI Noord-Holland en Le Nouveau Chef.

Gelukkig kunnen we nu ook weer wat bloggen over nieuw werk. Hoewel het nog even tijdelijke vulling heeft zijn we wel bijzonder trots om de nieuwe website voor het zeeaquarium in Bergen aan Zee te maken, www.zeeaquarium.nl. Na een lange verbouwing openen ze binnenkort weer hun deuren. En wat voor verbouwing! Een complete nieuwe entree waar je niet meer om heen kan en het grootste zeehonden verblijf van Europa! Hopelijk dragen we ons positieve steentje bij aan dit bijzondere project. En blijf de website in de gaten houden want binnenkort worden er nog meer functies aan toegevoegd!

In het vernieuwde en uitgebreide Zee Aquarium zijn meer dan 300 verschillende vissoorten thematisch te zien: laat u meevoeren door de Amazonejungle langs de piranha’s en kriebelreptielen, via de Atlantische oceaan, tropische wateren en Middellandse Zee naar de Noordzee en ontdek de meest fantastische vissen en spannende zeedieren! Verwonder u over onze zeepaardjes, zeesterren en clownsvisjes, aai een rog bij het Roggenrif en sta oog in oog met reusachtige haaien, murenen en giftige koraalduivels.

Meer weten over onze web applicaties of wil u ook gewoon een geweldige website?