nieuw jaar & verandering

Voor zover jullie mij niet kennen: ik ben Martijn Verwer. In de jaren 90 begonnen met het maken van websites en in 2007 gestart met het label nh websites. Bij nh websites maken we websites en webshops met het content management WordPress. Het label nh websites bestaat dus inmiddels 10 jaar en dat is best iets waar we trots op zijn!

Die 10 jaar heeft nh websites altijd onder de vleugels van (verschillende) overkoepelende bedrijven geopereerd maar dat gaat veranderen. Vanaf 1 januari 2018 is nh websites volledig autonoom dus niet meer onderdeel van TitanBiz.

Wat gaat er allemaal veranderen?

U krijgt veel meer direct contact met mij. Dit is prettig want niemand zit te wachten op wachtrijen aan de telefoon en in de helpdesk. Deze werken vertragend op belangrijke beslissingen die snel genomen moeten worden. Van het eerste contact tot oplevering en support: ik ben uw man.

Niet geheel onbelangrijk: het bankrekeningnummer gaat veranderen. Hou dus facturen van nh websites de komende tijd goed in de gaten en werk daar waar nodig uw administratie even bij. Uiteraard geven we dit op de nieuwe facturen ook even duidelijk aan.

Rest mij niets anders dan u een bijzonder succesvol 2018 toe te wensen waarin we met onze samenwerking weer mooie dingen gaan maken!