het halve werk van aantrekkelijke content.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar goed beeld zegt veel. Let op we zeggen expres niet meer dan “1000 woorden” of “mooie fotografie”. Beauty is in the eye of the beholder. En door te zeggen dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden doen we onze tekstschrijvers ernstig tekort.

Goed beeld gaat verder dan een foto

SUCCESVOLLE CREATIE VAN CONTENT

Goed beeld is wel erg belangrijk voor de eerste indruk. Het nodigt bezoekers van je website uit om verder te kijken of te lezen. Het is dus vooral de combinatie van beeld, beeldbewerking, tekst en de opmaak daarvan. Deze ingrediënten bepalen of een website of webshop als relevant wordt ervaren door bezoekers of niet.

  • Beeld

  • Beeldbewerking

  • Tekst

  • Opmaak

We hebben in onze portfolio diverse fotografen die we graag aan u voorstellen om er voor te zorgen dat ook uw website opvalt in de grijze massa. Onlangs voegden we daar bijvoorbeeld Pepper&Dust aan toe. Pepper&Dust is een marketing en communicatiebureau met een enorme passie voor mooi beeld en de productie daarvan. We zijn dan ook erg blij dat ze hun website door ons lieten bouwen want met zulk mooi beeld is de helft van het werk inderdaad al klaar!