Zo, onze eerste blog in 2016. We zeggen hallo 2016 (en waren er ook!). Het liefst kijken we vooruit en niet terug, maar 2015 was een mooi jaar met veel mooie websites en even zoveel gelukkige klanten. Onze wens voor 2016 is dan ook:

Laat het beste van het vorige jaar het slechtste worden voor dit jaar!

Nou dat gaat wat beloven en we beginnen al knallend met de nieuwe webshop voor Le Nouveau Chef uit Heiloo. De “oude” shop was niet eens zo slecht maar toch al weer een jaar of 4 oud. Tijd voor vernieuwing dus want net als koksbuizen is ook een website aan mode onderhevig. Design gaat door, maar ook de techniek natuurlijk. De nieuwe webshop is natuurlijk volledig responsive en werkt op alle besturingssystemen en browsers. Samen met de fotografie is het een webshop geworden die echt een geweldige indruk maakt en natuurlijk we zijn er bijzonder trots op! Ga snel kijken op www.lenouveauchef.com.

Volgens bepaalde etiquette zouden we na een paar dagen u geen goed 2016 meer mogen wensen maar dat is natuurlijk raar. Waarom zou je iemand in mei geen goed jaar meer mogen wensen? Dus alsnog wensen we voor iedereen een heel goed 2016 waarin het beste van vorig jaar het slechtste is voor 2016, cheers!