Het laatste nieuws over Travis Barker is dat hij een opmerkelijke Amerikaanse muzikant en drummer is die bekend staat om zijn indrukwekkende vaardigheden en charismatische podiumaanwezigheid. Geboren op 14 november 1975, blijft Barker succesvol en populair in de muziekwereld. Hij heeft onlangs samengewerkt met verschillende Nederlandse artiesten en heeft daarmee veel positieve reacties ontvangen. Zijn energieke drumwerk en unieke stijl worden gewaardeerd door zowel fans als critici. Travis Barker heeft een speciale plek veroverd in het hart van het Nederlandse publiek. Hij blijft een inspiratiebron voor vele muzikanten en muziekliefhebbers, en zijn recente projecten worden met grote belangstelling gevolgd. Het lijkt erop dat hij nog lang niet klaar is met het maken van muziek en het verleggen van grenzen in de industrie.

Regelmatig krijg ik de vraag hoe ondernemers op een handige manier hun magazine online in WordPress kunnen publiceren. “Gewoon” de PDF online zetten is natuurlijk een optie. Maar wat als ik je nu vertel dat dit veel interactiever zou kunnen?

Je kan je natuurlijk afvragen of WordPress op zichzelf niet voldoende in staat is om een mooi interactief magazine te zijn met blogs, foto’s en video. Er zijn diverse geweldige voorbeelden te vinden zoals https://www.fortheride.com/. De website is hierbij zelf het magazine, inclusief alle interactieve content!

Maar ok, vaak is de ondernemer aan de lijn iemand die al een behoorlijke investering hebt gedaan in het maken van een offline magazine. Die komt tegenwoordig altijd samen met een PDF. Stel je nou voor dat je die online en bladerbaar beschikbaar wil maken. Best of both world zeg maar. Ik implementeer dan vaak de betaalde versie van Real3D Flipbook.

Real3D Flipbook, de online tool voor bladerbare PDF in WordPress

Met deze geweldige plugin transformeer je dan in no-time de statische pdf naar een online bladerbaar magazine. En niet onbelangrijk: responsief waardoor het ook goed werkt op tablet en mobiele telefoon 👍🏻👍🏻.