Als het gaat om het beheren van een WordPress-website, is het essentieel om de juiste tools en plugins bij de hand te hebben. Dat is bij NHWS helemaal belangrijk omdat de meeste klanten het technisch beheer Het technische beheer van WordPress websites bij NHWS betekent dat uw website veilig, snel en up-to-date is. Meer weten over technisch onderhoud? Klik dan hier. aan NHWS uitbesteden. Ik wil dan natuurlijk dat al deze klanten snel en veilig zijn. Naast mijn 24/7 monitoring maak ik altijd gebruik van de volgende twee plugins: iThemes Security Pro en WP-Optimize Premium.

Bekijk iThemes Security bij WordPress

iThemes Security Pro

iThemes Security Pro, voorheen bekend als Better WP Security, is een van de meest uitgebreide beveiligingsplugins voor WordPress. Het is ontworpen om je website te beschermen tegen verschillende online bedreigingen en kwetsbaarheden.

Bekijk iThemes Security bij WordPress
 • 1

  Beveiligingsaudit

  Deze plugin voert een grondige audit uit van jouw WordPress-installatie en detecteert zwakke plekken in jouw beveiliging. Het geeft aanbevelingen om deze zwakke punten te versterken.

 • 2

  Malware Scan

  iThemes Security Pro heeft ingebouwde malware-scantechnologie om schadelijke code op te sporen en te verwijderen, waardoor jouw site veilig blijft voor bezoekers.

 • 3

  Two-Factor Authentication

  Met de optie voor tweestapsverificatie kunnen jouw gebruikers een extra beveiligingslaag toevoegen aan hun inlogproces, waardoor het moeilijker wordt voor hackers om toegang te krijgen tot jouw website.

 • 4

  IP Whitelisting en Blacklisting

  Deze functie stelt je in staat om specifieke IP-adressen toe te staan ​​of te blokkeren, waardoor je de controle hebt over wie toegang heeft tot jouw site.

 • 5

  Sterke wachtwoordbeveiliging

  iThemes Security Pro kan jouw gebruikers dwingen sterke wachtwoorden te gebruiken, wat helpt bij het voorkomen van brute force-aanvallen.

Bekijk WP Optimize bij WordPress

WP-Optimize Premium

Naast beveiliging is websiteprestatie ook van cruciaal belang voor gebruikerservaring en SEO-ranglijsten. WP-Optimize Premium is een toonaangevende plugin voor het optimaliseren van WordPress-databases en het versnellen van websites. Hier zijn enkele van de hoogtepunten van WP-Optimize Premium:

Bekijk WP-Optimize bij WordPress
 • 1

  Database-optimalisatie

  WP-Optimize Premium verwijdert automatisch onnodige gegevens uit jouw database, waardoor deze sneller en efficiënter wordt.

 • 2

  Cache-beheer

  Met ingebouwde caching-opties kun je jouw website aanzienlijk versnellen door statische kopieën van pagina’s aan bezoekers te tonen.

 • 3

  Afbeeldingsoptimalisatie

  De plugin kan afbeeldingen comprimeren zonder kwaliteitsverlies, waardoor de laadtijd van jouw site wordt verminderd.

 • 4

  Planning van taken

  Je kunt automatische optimalisatietaken plannen, zodat jouw site altijd op zijn best presteert zonder dat je er voortdurend aan hoeft te denken.

 • 5

  Beveiliging en Privacy

  WP-Optimize Premium beschermt jouw gegevens en privacy door ervoor te zorgen dat jouw database wordt opgeruimd zonder het risico van gegevensverlies.

iThemes Security Pro en WP-Optimize Premium zijn dus twee onmisbare plugins voor elke WordPress-gebruiker. Terwijl iThemes Security Pro jouw website beveiligt tegen bedreigingen, zorgt WP-Optimize Premium ervoor dat jouw site snel en efficiënt blijft draaien. Door beide plugins te gebruiken, kun je jouw WordPress-website naar een hoger niveau tillen wat betreft beveiliging en prestaties.

Van alle twee de plugins zijn gratis versies en betaalde versies beschikbaar. De betaalde versies hebben meer mogelijkheden om te versnellen of om nog beter te beveiligen. Websites die door NHWS worden onderhouden Het technische beheer van WordPress websites bij NHWS betekent dat uw website veilig, snel en up-to-date is. Meer weten over technisch onderhoud? Klik dan hier. zijn standaard voorzien van de betaalde versies!

Of je nu een persoonlijke blog hebt of een webshop runt, het is van vitaal belang om de beveiliging en snelheid van jouw site serieus te nemen. Met iThemes Security Pro en WP-Optimize Premium kun je dit bereiken zonder veel technische kennis. Beide plugins bieden gebruiksvriendelijke interfaces en uitgebreide documentatie om je op weg te helpen.

Investeer in de veiligheid en prestaties van jouw WordPress-website door iThemes Security Pro en WP-Optimize Premium te overwegen. Jouw site en jouw bezoekers zullen je er dankbaar voor zijn.