Over NHWS

NHWS maakt websites en webshops op basis van het opensource CMS (content management systeem) WordPress. Mijn producten worden ontworpen en vervaardigd door NHWS en mijn netwerk aan specialisten in Alkmaar en omgeving. Ik vind dat een webbouwer de “taal” moet spreken van klanten, in dit geval vaak nuchter en helder. Vandaar nh van Noord-Holland, over het algemeen ons werkgebied en bekend om zijn nuchterheid. Dat neemt overigens niet weg dat de waardering voor onze nuchterheid alleen uit de Noord-Hollandse hoek komt! NHWS is een handelsnaam van nh websites en eigenlijk gewoon ontstaan uit gemak, iedere keer nh-websites.nl intypen is per slot van rekening een stuk langer dan nhws.nl!

Zonder mijn werk te kort te doen, weet ik dat het realiseren van een website niet meer zo moeilijk is. Het is veel lastiger om een website goed te vullen met tekst en beeld die de bezoekers zullen aanspreken. Bovendien is het onderhoud en vindbaar houden van een website ook (veel) werk. Door deze onderdelen goed te belichten en te bespreken met u, zult u zien dat een website van NHWS geld oplevert in plaats kost! Na de oplevering van uw website gooi ik u natuurlijk niet in het “diepe”. Eerst train ik u en uw personeel de kneepjes van WordPress, WooCommerce en leren ik u in de basis hoe SEO, SEA en Social Media optimaal is in te zetten.

Daarna zorgen we ik uiteraard voor dat uw website snel is (en blijft) met onze speciale WordPress Hosting en het alom gewaardeerde WordPress Onderhoud met backups, en handige rapportage.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe en betaalbare website of webshop in WordPress of wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan snel contact op.