ClimateCoating

NASA ontwikkelde voor het hitteschild van de spaceshuttle een keramisch filter, gebaseerd op microscopische kleine vacuüm kogeltjes. Deze zorgden ervoor dat de immense hitte door wrijving buiten bleef en de voor mensen leefbare temperatuur binnen in de shuttle aangenaam bleef. Een dubbele hightech functie dus!

Precies deze technologie heeft ClimateCoating verwerkt in hun verf zodat het in huis voor een betere warmte distributie zorgt. Ook heeft schimmel geen grip op het product en is het goed te gebruiken voor mensen met allergieën.

De opdracht

De vorige webshop was gebaseerd op een verouderd thema en slecht te onderhouden. Bovendien kwamen bestellingen niet goed binnen en er was altijd nog weer veel handwerk om alles goed bij de klant te krijgen. Ook klopte de structuur niet meer en liepen termen als eigenschappen en toepassingen kriskras door elkaar heen. ClimateCoating kwam in 2022 vanuit Beverwijk richting Alkmaar en zocht een webbouwer in de buurt. Fijn dat ze NHWS vonden!

De oplossing

NHWS heeft de webshop weer vanaf de grond opgebouwd met zorg voor de structuur en de techniek. De toepassingen zijn gekoppeld aan de producten.

Het ontwerp is eigenlijk redelijk 1 op 1 overgenomen van de oude site vanwege herkenbaarheid. Het ontwerp van de producten is wel helemaal op de schop gegaan waar ik gebruik maakte van de iconen die ook op de emmers staan.

Last but not least heeft ClimateCoating de mogelijkheid om verwerkers toe te voegen die op een kaart worden gepresenteerd. Voorheen was dit een statische PDF.

"Dit ziet er goed uit. Complimenten!"

Ron Willemse

/ ClimateCoating