Jos Blom Kraanverhuur en Transport B.V.

Jos Blom Kraanverhuur uit Alkmaar is een hecht familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. De kernactiviteiten zijn hijswerkzaamheden, maar ze verzorgen ook (speciaal) transport en interne verhuizingen. Die verscheidenheid maakt Jos Blom uniek en een echte allround dienstverlener. Je komt Jos Blom tegen in de bouw, industrie, petrochemie, haven en evenementen, maar ze doen ook veel particuliere hijsklussen. Van kleine tot complexe klussen, bent u bij Jos Blom aan het juiste adres.

De opdracht

De oude website van Jos Blom was al lang in beheer Kijk hier voor de mogelijkheden van het technisch onderhoud aan WordPress websites bij NHWS. De website was echter ooit door NHWS overgenomen en aan de basis was nog weinig veranderd.

De tijd was echter gekomen om de site eens grondig aan te pakken want naast nieuwe wensen waren er inmiddels ook geen updates meer beschikbaar voor het vorige thema.

De oplossing

Website weer helemaal anno nu inclusief digitale formulieren voor zo’n beetje alles wat er in de werkplaats gebeurt zoals onderhoud, onderdelen bestellen etc. Uiteraard allemaal ter ondersteuning van het VCA certificaat.

Ook klanten vergemakkelijken de werkvoorbereiding door intuïtieve formulieren waarmee ze eenvoudig opdrachten kunnen inplannen.