Exact CRM & WordPress

Exact Online Uren & Facturen administratie koppelen met WordPress? Meerdere gebruikers kunnen eenvoudig via de corporate website uren indienen en boeken!

Koppeling tussen Exact Online en WordPress

EENVOUDIG UREN BOEKEN VOOR ALLE MEDEWERKERS!

Is het bij uw organisatie ook altijd een enorm gedoe om de geboekte uren van de week daarvoor in Exact Online te krijgen? Urenbriefjes, whatsapp’s en mailtjes van uw medewerkers en dan ook nog het uitzoeken op maandag. Erg veel werk! Waarom zou u dit niet bij de medewerkers zelf laten?

nh websites heeft een plug-in ontwikkeld waarmee het mogelijk is om Exact Online (Uren en facturen) te koppelen aan WordPress. Op die manier kunnen al uw medewerkers eenvoudig uren boeken in Exact Online via de eigen corporate website! Eenvoudig zonder alle toeters en bellen en bovendien heeft u geen extra “Tijdschrijf gebruikers” van Exact Online nodig.

U koppelt eenvoudig gebruikers van WordPress aan medewerkers in Exact. Vervolgens zijn de projecten van deze medewerker beschikbaar nadat uw medewerker als gebruiker van uw WordPress inlogt op uw corporate website.

  • eenvoudig formulier
  • mobiel geschikt
  • snel meerdere dagen boeken
  • overzicht in kalender van reeds geboekte uren en dagen die zijn “vol” geboekt
  • alle relevante projecten op die datum voor die medewerker
  • eenvoudig zoeken in project- en klantnaam
  • duidelijke foutcontroles en bevestigingen van indienen

We maken de plugin custom op de behoeftes van uw organisatie. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat u het veld “uursoort” er ook bij wil of dat medewerkers op bepaalde vestigingen/administraties werken. We proberen het formulier voor uw medewerkers altijd zo eenvoudig mogelijk te houden. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden en prijzen!