Efficy CRM & WooCommerce

Efficy CRM

Efficy is een snelgroeiende CRM-leverancier met 120 medewerkers en meer dan tweeduizend klanten.  Efficy heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.  De schaalbare CRM-oplossing van Efficy synchroniseert de verkoop-, marketing- en helpdeskafdeling om zodoende de ‘customer experience’ te optimaliseren en concurrentievoordelen uit te buiten. nh websites voegt daar dus ook een portal aan toe voor klanten.

WooCommerce

WooCommerce is een zeer populaire oplossing voor het ontwikkelen van webshops. WooCommerce heeft dan ook bijgedragen aan het marktaandeel van WordPress; veel webshop-eigenaren kiezen voor WordPress omdat WooCommerce het zo makkelijk maakt. nh websites ontwikkelt haar webshops ook met WooCommerce.

Koppeling tussen Efficy CRM en WooCommerce

HET RESULTAAT NA HARD WERKEN MAG ER ZIJN!

nh websites heeft een plug-in ontwikkeld waarmee het mogelijk is om Efficy CRM en WooCommerce aan elkaar te koppelen. Vanuit Efficy CRM wordt bepaald:

  • welke contactpersonen van klanten mogen inloggen;
  • welke producten inzichtelijk zijn (Efficy CRM koppelt bijvoorbeeld aan de productdatabase van OneTrail);
  • welke klantspecifieke prijzen aan die producten verbonden zijn;
  • welke klantspecifieke omschrijvingen aan die producten verbonden zijn;
  • wat de mogelijke afleveradressen zijn.

De klant ontvangt na het aanmaken in Efficy CRM via de koppeling van WooCommerce een e-mail om in te loggen. Vervolgens bevat WooCommerce de volgende informatie:

  • Producten die aan de klant zijn gekoppeld
  • Eventuele klantspecifieke prijzen en omschrijvingen
  • Vaste afleveradressen.

Orders die in WooCommerce worden aangemaakt worden uiteindelijk weer teruggekoppeld aan Efficy CRM als verkoopkans waar de order opgepakt kan worden door een sales medewerker. Binnen WooCommerce is de productdata eventueel nog te verrijken met commerciële omschrijvingen en afbeeldingen door de shopeigenaar maar in principe is met deze koppeling de webshop volledig te beheren via Efficy CRM!