Machinefabriek Van Holland

Van Holland is sinds 1997 de expert op het gebied van luchttechnische componenten, hoogvacuüm- en transporttoepassingen. Ze leveren deel- en totaalprojecten aan de industrie en carwash, inclusief engineering, montage en/of inbedrijfstelling.

De opdracht

De “oude” website was 8 jaar jong en ook gemaakt door NHWS. De gezellige club eigenaren waren er eigenlijk nog best wel content mee maar realiseerden zich ook dat ze links en rechts op de hielen werden gezeten door de “competitie”. Duidelijk geen concurrentie want er is geen bedrijf die dezelfde kwaliteit levert en ook nog eens volledig alles in eigen beheer produceert, engineert, monteert en oplevert!

De oplossing

NHWS heeft eerst een ontwerp gemaakt, helemaal anno 2022 waar de eigenaren op papier al enthousiast over waren. De eerste keer dat ze het online zagen werd het enthousiasme niet minder! Meteen aan het begin is er vanuit het netwerk van NHWS een SEO-specialist bij getrokken die bij het ontwerp al meekeek en uiteindelijk alle teksten heeft nagelopen/verbeterd.

"Nu al geweldig!"

Frank Walraven (tijdens de bouw)

/ Van Holland B.V.