Verfgilde

Verfgilde biedt een grote diversiteit verf, gereedschappen en verf gerelateerde artikelen aan van verschillende merken met een breed assortiment. Bij Verfgilde leveren ze de allerbeste verf tegen een lage prijs! Uitgebreid assortiment en veel service.

De opdracht

In 2017 werden de plannen gesmeed voor een webshop. Medio 2018 ging die live. Ervaringen van de afgelopen 5 jaar met online verkopen en input van marketing deden Verfgilde begin 2023 beslissen om de webshop te laten verbouwen. De focus moet in deze webshop vooral liggen op een betere structuur voor SEO en een rijkere klantervaring. Bovendien lag de vraag er om het onderhoud van prijzen eenvoudiger te maken.

De oplossing

Maart 2023, de nieuwe webshop is live! NHWS heeft als eerst het prijsbeheer aangepakt. Diverse leveranciers leveren hun prijzen gestandaardiseerd aan. Verfgilde heeft vervolgens de mogelijkheid om die prijzen op 1 plek en heel simpel in Excel te onderhouden en te bekijken. Met een automatische route worden de prijzen vervolgens ingelezen in de webshop. So far de techniek, de voorkant van de webshop heeft een flinke update gekregen waar de klant sneller bij het product terecht komt dat word gezocht. Uiteraard in een lekker frisse omgeving, helemaal 2023!

"Wat ziet dit er heerlijk fris uit!"

/ Verfgilde

"Wauw, dit wordt echt heel gaaf"

/ YoungSparks