Verver Export

Verver Export ontwerpt, creëert en levert een uitgebreid assortiment voorjaars- en zomerbloeiende bloembollen. Hun klanten in heel Europa maken met dit assortiment de meest fraaie beplantingen in parken en openbaar groen. Ook combineren ze dat met met éénjarige of meerjarige planten. Kwaliteitduurzaamheid en insectvriendelijk staan daarbij centraal.

De opdracht

Bij Verver Export wordt gebruik gemaakt van een branche-specifiek ERM. Naast een nieuwe website waarbij de verschillende talen centraal staan was er ook behoefte aan een webshop. Natuurlijk niet zo maar een webshop maar dan meteen gekoppeld met het ERM.

De oplossing

NHWS realiseerde de koppeling tussen het ERM en de webshop. Op dee manier kunnen klanten inloggen en zien ze de voor hun relevante producten, prijzen en voorraden. Bovendien kunnen klantinformatie, orders en offerteaanvragen via de shop rechtstreeks het ERM in zodat. Op die manier weten klanten precies wat er te koop is en hoeven orders niet meer handmatig in het ERM worden gezet.

Uiteraard voorzag NHWS de website van de nodige “saus” met een fris en nieuw design. Bovendien is met de komst van de webshop de papieren productcatalogus  voor een groot deel gedigitaliseerd inclusief product attributen en bijbehorende iconen.

"Met Martijn is het fijn samenwerken. Hij is van de korte lijnen, reageert snel en staat voor je klaar als je iets nodig hebt."

Annemiek Meijerink

/ Verver Export

""

/