YoungSparks

YoungSparks is internetmarketing op zijn best. Ze leveren een verscheidenheid aan online marketingdiensten waardoor jij betere online resultaten kunt realiseren. Ze helpen bedrijven groeien door organisaties beter online zichtbaar en vindbaar te maken bij hun doelgroep en in contact te laten komen met potentiële klanten.

De opdracht

YoungSparks bestaan nog maar kort maar worden gedreven door ervaren rotten in het marketing vak. NHWS doet al meer dan 20(!) jaar zaken met één van de eigenaren. De wederzijdse interesse was er dus al maar dat NHWS de website zou maken was niet vanzelfsprekend maar natuurlijk wel erg leuk!

De oplossing

NHWS heeft eerst een ontwerp gemaakt die aansluit bij de huisstijl. Technisch hebben we daarna invulling gegeven aan de site waarna de YoungSparks zelf aan de gang konden met hun content in de demo-omgeving. Daar zijn ze natuurlijk beter in dan NHWS! Ook meteen een leuke test-case waar zowel de YoungSparks als NHWS overtuigd zijn dat we veel aan elkaar kunnen hebben. Wordt vervolgd dus!

"Met Martijn is het erg goed samenwerken. Korte lijnen, flexibel en schakelt snel. Bij vragen een duidelijk antwoord. En de website worden strak ontworpen opgeleverd."

Miel Tiebie

/ YoungSparks