De tijd dat SSL duur of lastig was ligt achter ons. Instanties als bijvoorbeeld Internet Security Research Group (ISRG) en Electronic Frontier Foundation maken zich hard voor een beter en veiliger internet.Bij nh websites denken we er net zo over en willen we onze klanten maximale veiligheid bieden. Daarvoor regelen we achter de schermen allerlei zaken in uw WordPress website als we hem opleveren en als u hosting bij ons afneemt garanderen we daar ook dat we alles doen om dat veilig en snel te laten verlopen. Deze maand krijgt u een gratis SSL upgrade bij updates!

ISRG

Sinds vorig jaar geeft ISRG miljoenen gratis certificaten uit voor de beveiliging van de gegevens van uw klanten als ze wat bestellen of invullen op uw website. Natuurlijk is alle waar naar zijn geld en is zo’n certificaat niet gelijk aan de betaalde varianten waarbij niet alleen domein maar ook bedrijf gevalideerd kan worden maar het is toch geweldig dat dit mogelijk gemaakt is door ISRG?!Naast veiligheid (en überhaupt het feit dat shops al lang een SSL certificaat zouden moeten hebben) is het ook verstandig om over te gaan op SSL omdat dit positief effect heeft op uw SEO ranking (lees vindbaarheid). Google zegt namelijk dat het tijd is over te stappen op SSL en geeft alle website die dat doen een SEO ranking boost!

Deze maand gratis upgrade naar SSL

Wij leveren inmiddels alle websites in die op ons hosting platform draaien al op standaard met gratis SSL. Als u al bij ons host kunnen we voor eenmalig 75 euro uw website omzetten op SSL! Wellicht is het dan wel raadzaam om meteen updates uit te laten voeren op uw website (thema, WordPress zelf en plug-ins). Die service kost inclusief back-ups en testen in onze separate omgeving eenmalig 179 euro. Als u dat echter deze maand (maart 2017) laat uitvoeren door ons krijgt u daar sowieso de gratis SSL update bij!