Ja dat is al weer even terug dat Mr. Ed het pratende paard op televisie was. Er is sinds die tijd veel veranderd in Europa. Vroeger keken we vooral naar de andere kant van de grote plas. Amerika was de trendsetter. Inmiddels vertegenwoordigen Amerika en Europa bijna een vergelijkbaar economische waarde. Nederland doet het op internationaal niveau de laatste tijd steeds beter. Belangrijke oorzaak daarvan zijn de bijna half miljoen ruiters in Nederland die op bijna net zo veel paarden rijden. Het gaat dus lekker in de sector en Nederlandse paarden doen het internationaal ook bijzonder goed in de handel.

Nieuwe website voor De Debbehoeve uit Warmenhuizen!

Niet zo gek dus dat we aan onze brede portfolio deze week ook de hippische sector kunnen toevoegen! Voor De Debbehoeve uit Warmenhuizen realiseerden we een nieuwe website waarbij de ze niet alleen de pensionstal en training op professionele wijze kunnen laten zien, maar ook de verkoop van paarden kunnen stimuleren! Echt de moeite waard om even te kijken, wat een geweldig mooie paarden zeg!

Lees hier onder de factsheet van HAS Hogeschool waarin de laatste onderzoeksresultaten van de hippische sector zijn verwerkt.