Sinds kort is Google begonnen met het versturen van waarschuwingen voor mobiel onvriendelijke websites. Webmasters ontvangen deze waarschuwingen via Google Webmastertools als hun website mobiel onvriendelijk is. Vooralsnog heeft dit geen gevolgen maar Google geeft hier wel een waarschuwing mee af. Wat betekent dit voor u?

U heeft een website bij nh websites aangeschaft en u heeft een lopend servicecontract.

Geen probleem, wij controleren uw website en waar nodig zullen wij de website aanpassen. Al onze WordPress websites zijn sowieso mobiel schaalbaar maar het zou kunnen dat bepaalde zaken nog beter door de Googlebot kunnen worden opgepikt.

U heeft een website bij nh websites aangeschaft en u heeft geen servicecontract.

Wij adviseren u om op https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ te kijken of uw website mobielvriendelijk gevonden wordt. Mocht blijken dat dit niet zo is, dan is er waarschijnlijk werk aan de winkel. We kunnen uw website up-to-date maken en meteen zorgen dat het predicaat mobielvriendelijk door Google wordt toegekend. Bel 072-5320370 om een update te plannen met onze experts!

En anders?

De kans is groot dat uw website niet op orde is en dat zou dan op den duur ten koste kunnen gaan van uw vindbaarheid bij Google! Neem contact met ons op via 072-5320370 om te onderzoeken hoe we u verder kunnen helpen.