Zo begon Doe Maar ergens begin jaren 80 een liedje te zingen. Wij (als toenmalige jeugd) vonden dat natuurlijk bijzonder spannend want iets soortgelijks werd nog niet op die manier bezongen in onze moerstaal. Onze ouders riepen schande maar vergaten voor het gemak even de sixties.De coffeeshop (of tegenwoordig cannabis verkooppunt) zoals we hem allemaal in mindere of meerdere mate kennen is een geweldig Nederlands fenomeen, symbool voor het poldermodel zeg maar. Ook wereldberoemd, want thuis weet een Amerikaan ook prima dat we hier wat anders bedoelen als we het over de coffeeshop hebben. Best wel iets om trots op te zijn in Nederland en ook jaarlijks voor veel toeristen zorgt.

Zo’n coffeeshop moet natuurlijk aan bijzonder veel wetgeving voldoen en daar komt onze klant in beeld. Software Support Nederland levert complete kassasystemen aan de branche. Dit gaat veel verder dan een kassalade hoor want Point of Sale, voorraadbeheer, ICT, toegangscontrole, vingerafdrukken, gecertificeerde weegschalen etc. horen bij die complete dienstverlening. Voor SSNL maakten we de website www.softwaresupportnederland.nl en daar zijn we net als de nederwiet best weer trots op!

NB. Leuk detail, we zijn ook volop bezig (in ons bedrijf ID Farm) om een webbased app te maken voor de eigenaren van de winkels zodat ze altijd en overal op hun mobiel beschikking hebben over alle financiële- en voorraadcijfers!

Meer weten over onze webapplicaties of wil u ook gewoon een geweldige website?