Het is weer de most wonderful time of the year. Tijd van bezinning en terugdenken aan het afgelopen jaar. Ook denken we aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid (de rest van het jaar ook trouwens). We sponsoren inmiddels 3 voedselbanken (Alkmaar, Velsen en IJmond) met websites en hosting. Naast zorg dragen voor diegenen (ongeacht je afkomst) die het nodig hebben in onze samenleving vervullen de voedselbanken een belangrijke rol in signalering van problemen en verspilling. Meerdere vliegen in één klap dus.

Gezien de temperaturen gaat lekker wegzakken in de luie stoel bij de open haard er waarschijnlijk niet inzitten. De Nieuwjaars duik komt ineens ook in het bereik van mensen die niet als een (te) witte, a-fotogenieke ijslolly over het strand willen rennen. Mocht je toch een boek willen pakken voor op je strandstoel, kijk dan even een keer op Antiquesportsbooks.com. Deze webshop, van onze hand natuurlijk, bevat een schat aan mooie sportboeken voor zo’n beetje wel elke sport.

Oh ja, we zijn gewoon bereikbaar tussen kerst en oud en nieuw zodat we u onverminderd verder kunnen helpen met vragen en wensen. Iedereen alvast fijne dagen en een heel goed 2016!