Het is de week van vernieuwen! Gisteren konden we melden dat CarWash360 vernieuwd was en vandaag kunnen we daar Huisartsmigrant.nl aan toevoegen.Huisartmigrant.nl is een website die al weer een poosje geleden door ons gerealiseerd was inclusief huisstijl en logo. De website heeft als doelstelling om huisartsen informatie te verstrekken over migranten. Migranten zijn natuurlijk niet alleen afgelopen maanden actueel maar het aantal enorm toegenomen. Belangrijk dus dat de huisartsen veel en juiste informatie kunnen opvragen! Denk daarbij aan taalbarrières, cultuurverschillen, etnisch bepaalde ziektebeelden en voorlichtingsmateriaal in eenvoudig Nederlands en andere talen. De content word samengesteld door een groep huisartsen in samenwerking met Pharos en NHG.

Het was dus tijd om de volledige website door te lopen. Twee jaar aan gebruikerservaringen te verwerken en weer lekker fris (en responsive) online te zetten.

Het resultaat mag er wezen en belangrijker: de huisarts kan weer snel en goed informatie vinden! Wilt u meer weten over onze web applicaties of wil u ook gewoon een geweldige website?