Nou die wegen bij ons absoluut niet zwaar! We kijken terug op een enorm bewogen en dynamisch jaar waarbij we samen met allemaal leuke klanten nog leukere websites hebben kunnen maken. We willen bij deze iedereen bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking. We proosten graag op een heel goed 2016 waar we minstens net zo veel mooie dingen hopen te maken als dit jaar. Dat betekent natuurlijk ook dat onze klanten in 2016 genieten van de enorme sterke webpresence die de combinatie van WordPress en nh websites ze bieden!

Zo op het laatst leveren we nog wel aardig wat websites op die in 2016 moeten gaan knallen. Ten eerste hebben we voor Belangenvereniging Industrieterrein “Oudorp” www.bvio.nl opgeleverd. Een mooie en eenvoudige website waar de bedrijvenvereniging haar leden en evenementen op kan presenteren.

Ook is sinds deze week www.ecosys.nl in de lucht. Dit bedrijf val samen met nh websites en ID Farm onder de “paraplu” van TitanBiz dus eigenlijk een interne opdracht maar zeker niet minder leuk. EcoSys maakte hiermee definitief de overstap van een verouderde website naar een modern en nieuw jasje!

Hopelijk releasen we volgende week ook nog een website die nog in de steigers staat. Zo zie je maar dat de laatste loodjes wel druk zijn maar absoluut niet zwaar zijn, het voelt meer als een fijne hobby die een beetje uit de hand is gelopen J

Niet vergeten, copyright!

Oh ja voordat we het vergeten en elkaar niet meer spreken voor volgende jaar: werk alvast de copyright van jullie websites bij naar 2016! Het staat zo “stom” copyright uit een voorgaand jaar (of nog erger een paar jaar eerder) en bovendien juridisch onjuist. Fijne dagen!