Duidelijke ICT

Dat is waar Socia ICT uit Amsterdam voor staat. Die boodschap komt in hun nieuwe website ook helder naar voren zonder dat ze daarbij te veel in nerd-talk vervallen. Nh websites hielp Socia bij het bepalen van een juiste online strategie, sitemap, vormgeving en content van de nieuwe website.

nh websites maakt de nieuwe tandartsdeviaansemolen.nl!

De nieuwe website voor Socia ICT uit Amsterdam

In de ICT is het erg lastig om duidelijk te vertellen wat je doet. Daar weten we zelf alles van en ook Socia bleek daar mee te worstelen. Al snel worden begrippen als “managed desktop” of “hosted VOIP” moeilijk voor klanten en bovendien spreek je daar niet alle doelgroepen mee aan op de juiste manier. Lastig want Socia bedient echt alle afnemers, van de ZZP-er met z’n foodtruck tot grote internationale klanten met duizenden werkplekken en locaties!

Onze welkome frisse blik van buiten, en dat is toch altijd makkelijker want zelf zie je door de utp-kabels het patchpaneel niet meer zeg maar, levert een website op die aansluit bij alle doelgroepen en duidelijk de ICT producten positioneert. Niet alleen Socia is daar blij mee, maar wij ook!