Wandelvrouw 2.0

De Brand Lions hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een volledig uitgewerkt marketing- en communicatieplan voor Wandelvrouw. Op basis daarvan begint 2018 bijzonder goed voor nh websites met de oplevering van een nieuwe website.

nh websites maakt de nieuwe wandelvrouw.nl!

De nieuwe website voor Wandelvrouw

Bregje begon Wandelvrouw in 2015. In eerste instantie vooral om gewoon lekker te wandelen en om daar over te bloggen. Twee passies waar ze haar dag prima mee kan vullen. Inmiddels heeft Wandelvrouw een grote groep (meer dan 11.000!) volgers op Social Media en inschrijvingen op de nieuwsbrief. Tijd dus om de volgende stap te zetten.

Brand Lions kreeg de opdracht om een volledig nieuw concept neer te zetten. Hierin zou het mogelijk moeten zijn voor Wandelvrouw om de passies, wandelen en schrijven, te combineren met brood op de plank. De marketeers en ontwerpers van Brand Lions zijn eerst aan de slag gegaan met alle essentiële vraagstukken, schreven een plan en op een mooie herfstdag in 2017 was het ontwerp ook klaar. Als Online Lion heb ik daar vervolgens mijn digitale tanden in gezet en voilà: de nieuwe wandelvrouw is sinds 2 januari een feit!

In detail

De website is dus volledig op basis van het marketingplan en het ontwerp gemaakt. Wandelvrouw heeft naast de blog nu ook de mogelijkheid om accommodaties toe te voegen waar het goed toeven is voor wandelaars. Bovendien zijn er Specials waarbij Wandelvrouw niet alleen de accommodatie in kwestie bespreekt, maar ook uitgebreid verslag doet van de mogelijkheden om te wandelen in de buurt. Content als magneet voor je accommodatie!

Elevate your digital security with the streamlined and user-friendly features of ledger live.