Waar moeten we beginnen?

Tsja waar moeten we beginnen? Allereerst maar even excuses voor onze afwezigheid de afgelopen periode maar hier is eindelijk onze nieuwe blog! We zijn bijzonder druk geweest met mooie nieuwe projectennieuwe producten en een heel nieuw concept (binnenkort meer; CLIFFHANGER!). Om het onszelf nog lastiger te maken hebben we ook onze eigen website helemaal vernieuwd én openden we een nieuwe vestiging op Bonaire! Eén blog dus bomvol zaken.

Nieuw werk

Om te beginnen is www.mdned.nl live gegaan. Via deze website verkoopt Milieudienst Nederland haar diensten ondersteuning en advies als bedrijfsmilieudienst. Verder hebben we samen met AAA Design (verantwoordelijk voor het ontwerp) gezorgd voor de nieuwe webshop van Collalift (leverancier van cosmetische en natuurlijke voedingssupplementen op orthomoleculaire basis) op www.collalift.nl.

Nieuwe producten

WE LUISTEREN GRAAG NAAR ONZE KLANTEN OM OPTIMALE DIENSTEN EN PRODUCTEN TE LEVEREN.

Onze webhosting is scherper neergezet. Ten eerste is het platform waarop we hosten volledig up-to-date, nieuw en bloedsnel, maar ook veiliger en nu echt helemaal geoptimaliseerd voor WordPress. Ten tweede kunnen we (afhankelijk van de  ruimte die nodig is) de hosting ook al aanbieden vanaf € 19,95 per maand. Dit is dus inclusief uptime-monitoring, maandelijkse complete back-up!

Een ander nieuw product is onze rapportage. Gewoon regelmatig via de e-mail even een overzicht van hoe uw website ervoor staat als het gaat om snelheid, veiligheid, updates en vindbaarheid. U kan dit kiezen als optie bovenop de hosting en als u onderhoud door ons uit laat voeren is de rapportage zelfs gratis! Ook hebben we de mogelijkheden van onderhoud wat aangepast zodat u van te voren nog beter weet waar u aan toe bent.

Nieuw concept

We kunnen er eigenlijk nog niet al te veel over kwijt maar binnenkort komt u in de regio Noord Holland waarschijnlijk regelmatig leeuwen tegen. Deze leeuwen gaan uw merk, dienst of product een enorme boost geven. Erg interessant voor veel van onze bestaande klanten maar ook nieuwe klanten natuurlijk. Binnenkort meer!

Nieuwe vestiging

Sinds kort hebben we ook een vestiging op Bonaire. Gewoon omdat het daar lekker weer is natuurlijk, maar ook omdat we daar regelmatig al werk hebben. Onze partner daar richt zich vooral op de toeristische sector dus denk aan horeca, resorts, duik- en surfscholen maar ook de verhuur van huizen. Zin om onder het genot van Mojito zaken te doen? Neem dan contact op met ons!