Ja, dat weten we als bedrijf uit Alkmaar met de naam nh websites als geen ander. Na rondzwervingen in Nederland (of daarbuiten), zijn we altijd weer blij als we thuis komen in onze provincie. We hebben ook alles, van de geweldige historie in de Beemster met zijn mooie stolpboerderijen en molens tot de adembenemende (op de mountainbike zelfs letterlijk!) duinen van Schoorl en dan als klap op de vuurpijl vlak daarachter het strand.

Vraag is natuurlijk hoe dat nou allemaal zo mooi blijft. De provincie en de gemeenten zijn daar verantwoordelijk voor. Als we wat willen verbouwen, verplaatsen, omkappen of asfalteren komen er allemaal knappe koppen bij elkaar om te kijken of het wel mag. Ook heel belangrijk is natuurlijk of het Noord Holland niet lelijk maakt! Het dus niet allemaal kwestie van smaak maar ook gewoon regeltjes en daar zijn we in Nederland natuurlijk bijzonder goed in. In dit geval is dat wel positief want zo blijft Noord Holland een fijne plaats om thuis te komen!

Gemeenten en provincie huren bij de beslissingen daarover kennis in van Mooi Noord-Holland. Mooie naam, vonden wij ook. Voorheen WZNH (Welstand Zorg Noord Holland) is een organisatie met enorm veel kennis van alle regeltjes die er zijn. Met al die kennis en ervaring zijn ze goed in staat om de overheid een goed advies te geven, maar ook bijvoorbeeld om burgers en overheid met elkaar te verbinden.

We waren natuurlijk enorm blij en trots dat Mooi Noord-Holland vroeg om hun website te maken. Samen met bureau Funcke uit de hoofdstad van Noord-Holland die garant stonden voor de huisstijl en bewaking daarvan bij de ontwikkeling van de site hebben we weer een pareltje toe kunnen voegen aan onze portfolio. Per 1 januari zal Mooi Noord-Holland officieel WZNH vervangen maar we kunnen nu al genieten van www.mooinoord-holland.nl.