Ken je dat gevoel ook? Je weet dat er iets in het verschiet ligt waar je veel gebruik van gaat maken, maar je moet “nog even wachten”. Dat begon vroeger al begin november met 5 december in het vooruitzicht en tegenwoordig voelen we dat als we een nieuwe auto bestellen en horen dat de levertijd ongeveer 6 maanden gaat worden. Nou, wij wachten op Office 365 Planner.

Of als we een pakketje online in het buitenland bestellen en er langer dan een dag op moeten wachten. Onlangs bestelden we een boek in de USA wat alleen daar te koop is, via de reguliere shipments die de boekenwinkel doet moesten we een ongekende 6 weken wachten (ja, ook wij zijn verwend). Eigenlijk onzin natuurlijk want wat van ver komt is lekker en het wachten meer dan waard hebben we geleerd. We zijn gewoon niet meer gewend aan “rustig aan”.

Nu hebben we weer wat aan de hand; Office 365 Planner. Klinkt raar, maar een planner waar we handig en goed mee kunnen werken waren we nog niet tegen gekomen. Ja, we hebben ook zitten worstelen met Microsoft Project om uiteindelijk maar gefrustreerd gebruik te maken van een Excel sheetje. Nou die tijden zijn (hopelijk) binnenkort over want we kunnen niet wachten om deze toevoeging aan Office365 te gaan testen! Zo kunnen we u nog beter en efficiënter helpen dan u al gewend bent. Nu alleen nog even wachten….bekijk ondertussen het onderstaande filmpje of klik hier voor meer informatie.