Hij bestaat al een poosje maar we brengen hem graag even onder de aandacht: http://www.goedkoopste-topdekmatras.nu.

Waarom dan nu ineens? Nou gewoon omdat we er trots op zijn en weten dat deze webshop zijn geld dubbel en dwars oplevert. Dat is natuurlijk niet alleen fijn voor de klant maar ook voor ons. O.a. deze webshop is het bewijs dat we niet alleen mooie producten leveren, maar ook keer op keer weer geld weten te verdienen op internet voor onze klanten. En dat is waar het uiteindelijk toch om draait!

Zorgen wij er dan voor dat ook u online slapend rijk kan worden met een webshop? Nee, helaas kunnen we dat niet. U zult zelf aan de slag moeten met de website en het feitelijk benaderen als een fysieke winkel waarbij, zonder de welbekende marketingmix en vooral moeite, ook weinig zal gebeuren. Deze klant besteedt veel tijd aan de webshop en heeft ons bijvoorbeeld in contact gebracht met hun eigen SEO specialist. Samen brengen we de webshop naar grote hoogte in de Google (Shopping) resultaten en dat heeft een bijzonder prettig effect op de verkopen.

Ook zin gekregen om te starten met uw volgende succes? Neem contact op met onze specialisten via 072-5320370 of via info@idfarm.nl of vul het formulier hier onder in.