Soms kom je van die zaken tegen op internet die je gewoon moet delen. We weten dat veel van onze klanten bijna dagelijks worstelen met het vervaardigen van een handzame pdf. De meeste weten hun weg naar de multifunctionele printer wel te vinden maar als die klaar is met scannen van 20+ pagina’s heeft u vaak even zo veel pdf bestanden die allemaal een omvang hebben van zo’n 3 Mb per pdf. Dat in de rondte mailen gaat vaak niet of lastig en bovendien komt dat niet erg professioneel over.

Er zijn veel tools in omloop waarmee u een pdf printer aanmaakt op uw pc, dat kan handig zijn maar vaak ontbreekt daar weer de mogelijkheid om pdf’s samen te voegen. Bovendien zijn deze applicaties niet of mondjesmaat beschikbaar op andere devices. Ook beschikt u niet over een licentie Adobe Acrobat Professional (want daar kunt u alle trucjes mee) dus wat nu!?

Wees gerust want http://smallpdf.com/nl is uw hulp in bange tijden! Met deze 100% online tool heeft ook u de mogelijkheid om van alles te doen met PDF bestanden.

De volgende keer kunt u dus ook eenvoudig eigen documenten samenvoegen met scans, ze splitten, verkleinen en ga zo maar door. Geen excuus meer om onprofessionele pdf’s rond te sturen, uw contacten zullen het waarderen!