We roepen het al regelmatig maar we doen het nog maar een keer: update regelmatig uw WordPress website. Zowel WordPress als het gekozen thema en de plugins zijn onderhevig aan constante updates. Sommige belangrijk en sommige helemaal niet. WordPress zelf is meestal belangrijk en is na de laatste update vorige maand weer voorzien van wat nieuwe beveiligingen. Deze meest recente versie heeft inmiddels versienummer 4.0.1. Controleer dit regelmatig door in te loggen in uw WordPress omgeving en via het menu Dashboard te klikken op Updates.

Vandaag bleek dat het vaak ook zinvol is om naar uw thema te kijken. Al onze thema’s zijn inmiddels responsive en passen zich dus aan als bezoekers uw website benaderen met een mobiel of tablet. De website www.dottfotografie.nl was echter voorzien van een thema wat niet responsive was (een keuze van vorm boven functie). Gelukkig kwam de themabouwer deze week uit met een nieuwe versie en na updates is vanaf vandaag ook www.dottfotografie.nl responsive!

In principe kunt u updates zelf doen maar als u zeker wilt zijn dat de plugins en het thema ook blijven werken vraag het dan aan ons om te doen. Indien u gebruik maakt van onze maandelijkse service van updates heeft u overigens geen last van deze updates. Ze zijn dan al lang up-to-date. Indien u geen gebruik maakt van onze service is het dus wel tijd om ons uw website na te laten kijken en te updaten. We doen dan voor éénmalig voor € 195,00 of u sluit een contract waarbij we dit maandelijks voor u uitvoeren. Neem contact op met onze specialisten via 072-5320370 of via info@nhws.nl