De afgelopen weken/maanden hebben we het best wel druk gehad. Voor Voordeligproduct.nl hebben we een webshop gemaakt en niet zo maar één. We zijn enorm trots op het resultaat.

In nauwe samenwerking met de klant hebben we een compleet traject doorlopen. Alles, maar dan ook werkelijk alles heeft onder een vergrootglas gelegen en dat merk je als bezoeker, maar ook Voordeligproduct.nl. De routing door de website naar een bestelling is optimaal, ontwerp dat staat als een huis en een goede aansluiting op de backoffice. Volledige helpdesk inclusief chatfunctie ontbreken daarbij natuurlijk niet. Kortom: Voordeligproduct.nl staat optimaal in de startblokken!

Binnenkort gaat Voordeligproduct.nl gebruik maken van meerdere shops die allemaal aansluiten op deze shop. Eén plek dus waar alle orders, klanten en producten worden beheerd (multishop, lees hier meer daarover). Ook koppelen we de shop binnenkort aan op de grote affiliates (o.a. Bol.com, Marktplaats en Amazon) in Nederland en hebben we ons druk gemaakt over hoe mailingen van Voordeligproduct.nl er uit moeten zien.