Zonder meteen een extreme hoek in te duiken: bij nh websites zijn we proud to be Dutch! Hoe dat komt? Bijna overal ter wereld bellen ze ons als er “iets” met water, land of de combinatie van die twee moet gebeuren. Of het nou om reclaimen van land in Hong Kong gaat, het maken van een palmboomeilandje in Dubai of even een stukje kustbescherming in ons eigen land: call the Dutch! En dan hebben we het nog niet eens over de alom gewaardeerde know-how van zeehavens.

We lopen niet alleen qua waterkwantiteit wereldwijd voorop, ook als het om de kwaliteit van water gaat weten the Dutch van wanten. Ons moederbedrijf TitanBiz / ID Farm is daar volop mee bezig voor Rijkswaterstaat, de Nederlandse waterschappen en het Informatiehuis Water. We zijn bijna klaar met een cloudoplossing genaamd AquaDesk. Weer een reden erbij om trots te zijn!

Voor ons label nh websites blijven we (meestal) binnen de grenzen van Nederland maar onlangs kwamen we toch in aanraking met het verre buitenland. In Saudi Arabië staan de kassen van Al Rasheed. Ze telen groente en fruit voor zo’n beetje heel het land. Alle grote supermarkt ketens zoals Panda en Carrefour zijn klant bij ze. Ook in Saudi Arabië hebben plantjes water nodig en ja, je voelt het al aankomen, daar waren the Dutch weer. En via die weg wist iemand bij GMBS nog wel een goed bedrijf in Alkmaar voor de realisatie van de website.

Een leuke uitdaging zo ver weg en ook in het Arabisch vertaald.  Met enorm veel proudness presenteren we u www.saudi-greenhouses.com!